Neem jij die brug?
Jij kiest!

De SSI Extended Range programma's van Dive2adventure vormen een brug tussen recreatief en technisch duiken en brengen je naar een volgend duikniveau. Ze geven je als recreatief duiker de kans om de spannende wereld van Extended Range Duiken te ervaren, zonder noodzakelijkerwijs je bestaande duikfilosofie drastisch te veranderen. Deze programma's verbeteren en ontwikkelen je bestaande kennis en vaardigheden.

Extended Range opent een brede variëteit van aquatische omgevingen, verhoogt je duikdieptelimieten, verlengt je bodemtijden en traint je op nieuwe procedures. Je gaat vooruit in kennis en begrip van de principes, procedures en theorieën die specifiek voor veilig duiken met een decompressie plafond zijn.

Je maakt kennis met nieuwe uitrustingsconcepten en met een technisch georiënteerde duikuitrusting. Je gaat ook nieuwe vaardigheden leren en beheersen, met het oog om je veiligheid en genot te verhogen door het gebruik van deze nieuwe uitrusting. Je instructeur behandelt van opperste drijfvermogen, voortstuwing, uitrusting management tot effectieve decompressie.

Elk Extended Range specialty-programma is uiteraard gebaseerd op de Diver Diamond, oftewel de kennis, vaardigheden, materialen en ervaring. Maar wel naar een hoger niveau getild!

SSI Extended range Nitrox Diving
Extended Range Nitrox Diving

Na dit programma mag je duiken maken tot 40M diepte met nitroxmengsel met maximaal 50% zuurstof en 15 minuten versnelde decompressie met één decompressiegas.

Voor meer informatie: Neem contact op.

SSI Cavern Diving
Cavern Diving

Na dit programma mag in de daglichtzone van grotten duiken. De training bestaat o.a. uit precieze regeling van het drijfvermogen in een overhead omgeving, het leggen van een veiligheidslijn en het gebruik van een duiklamp .

Voor meer informatie: Neem contact op.

SSI Advanced Wreck Diving
Advanced Wreck Diving

Voor wrakduiken met beperkte penetratie in overhead omgeving. De leert o.a. een precieze regeling van het drijfvermogen, nieuwe vintechnieken, leggen van een veiligheidslijn en het gebruik van een duiklamp .

Voor meer informatie: Neem contact op.

SSI Gas Blender
Gas Blender

Met het brevet Gas Blender op zak mag je alle Nitrox- en trimixgassen mengen, ongeacht het zuurstofpercentage. Je leert de rekenmethodes, natuurkundige aspecten en de techniek om ademmengels te blenden.

Voor meer informatie: Neem contact op.

SSI Extended Range Sidemount
Extended Range Sidemount

Voor veel wrak- en grotduikers is deze vorm van duiken de normaalste zaak van de wereld. Ontdek de voordelen van sidemount. Zonder zware fles op de rug beweeg je nog gemakkelijker en het drijfvermogen is anders.

Voor meer informatie: Neem contact op.

Openingstijden
(winkel & servicepoint)

 • Maandag
  9:00 - 17:00
 • Dinsdag
  Alleen op afspraak
 • Woensdag
  9:00-21:00
 • Donderdag
  Alleen op afspraak
 • Vrijdag
  9:00 - 18:00
 • Zaterdag
  Alleen op afspraak
 • Zondag
  Alleen op afspraak

Kun je niet op onze openingstijden, maak eerst een afspraak!
Je kunt ons bellen, een emailtje sturen of een website bericht versturen.

Wij nemen altijd z.s.m. contact met je op.

Hooogersmilde, Cliffortstraat 29, Drenthe.

Mark: 06-5174 8177

Rick: 06-1271 0136

Stuur een berichtje