Voor u geselecteerd
WOSD
Zelfstandig duiker
Prijs € 450,=
Start hier je nieuwste duikavontuur
Sluit deze pagina
De WOSD opleiding Zelfstandig duiker is een volledige duikopleiding voor de beginnende duiker, die de onderwaterwereld onafhankelijk wil gaan verkennen.
Je kunt dan samen met een buddy, die ook een zelfstandig duiker (=Padi open water diver) of hoger is, de onderwaterwereld, in al haar pracht, gaan bekijken.

Doel van de cursus:
Je leert hoe de duikapparatuur functioneert en welke eisen er aan de duikapparatuur gesteld worden. Daarnaast leer je hoe je lichaam reageert op de onderwateromgeving en welke tijd- en dieptelimieten je tijdens het recreatieve scubaduiken in acht moet nemen.
Ook wordt de veiligheid onderwater en aan de waterkant uitgebreid behandeld. Je gaat, samen met je duikinstructeur, in een zwembad leren hoe je om moet gaan met je duikapparatuur en hoe je je dient te gedragen in de onderwaterwereld.
Later, tijdens de buitenwater oefeningen, laat je zien dat je in staat bent om het geleerde in de praktijk uit te voeren. Samen met je duikinstructeur doorloop je in het buitenwater alle oefeningen nog een keer door, ervaar je de vrijheid van het-gewichtsloos-zijn en ga je genieten van die adembenemende onderwaterwereld.

Minimum eisen:
Minimum leeftijd 12 jaar;
Aantoonbare zwemvaardigheid;
Goedgekeurde medische verklaring;
Ondertekende verklaring van begrip.

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen