Voor u geselecteerd
Padi Rescue Diver & WOSD Reddingsduiker € 295,=
Start hier deze uitdagende specialty
Sluit deze pagina
Bij de cursus Padi Rescue Diver / WOSD/DAN Reddingsduiker van duikschool Dive2Adventure leer je om te gaan met stress, maar ook met stress bij andere duikers, dit te herkennen en te verhelpen. Als rescue diver ben je getraind om in noodsituaties te reageren en eventuele reddingsacties te coördineren of zelfstandig uit te voeren.


Je krijgt inzicht in de gevaren die tijdens de duiksport kunnen ontstaan en je leert, hoe je deze zo efficiënt mogelijk kunt oplossen. Naast medische kennis, krijg je een grote praktijkvaardigheid in het observeren, voorkomen en redden van mensen, die zich in en rond het water bevinden.

De cursus bestaat uit 5 theorie- en 5 zwembadlessen, gevolgd door twee dagen buitenwater. Tijdens de zwembadlessen leer je in een rustige en veilige omgeving alle vaardigheden die later in het buitenwater worden getoond. Ongevalsituaties worden gesimuleerd, waar jij en je medecursisten op gaan reageren. Daarna worden de oefenscenario's geanalyseerd en geëvalueerd.

De minimum eisen voor deelname zijn:
12 jaar of ouder zijn;
PADI Adventure Diver zijn (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie);
Binnen de voorafgaande twee jaar een opleiding in eerste hulp en reanimatie hebben gevolgd of een nog geldig diploma hebben.
(Vraag je instructeur naar reanimatie- en eerstehulpcursussen van Emergency First Response)

Het cursusgeld bedraagt € 295,=, excl. duikuitrusting.

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen