Speciaal voor jou geselecteerd
PADI Nightdive Specialty Prijs € 110,=
Start hier deze spannende specialty
Sluit deze pagina
De zon gaat onder en je trekt je duikuitrusting aan. Je geniet nog even van de zonsondergang, zet je masker op en doet automaat in de mond. Je ademt diep in en gaat de onderwaternacht in. In het licht van je duiklamp lijkt het net of alles tot leven komt. De onderwaterwereld verandert gedurende de nacht. Er is met nachtduiken beperkt zicht, maar toch zie je vaak meer dan bij een dagduik. Immers, je zwemt rustiger, je kijkt nauwkeuriger en het zicht is beperkt tot daar waar je lamp schijnt.

Nachtduiken is veel meer dan alleen duiken met beperkt zicht. De PADI Specialty Night Dive gaat in op alle aspecten van het nachtduiken, zodat je zelf veilig kunt nachtduiken. Je leert over de planning en uitrusting van nachtduiken, ook hoe je 's nachts navigeert. Je oefent dit in drie nachtduiken.

Je kunt de opwinding en sensatie en het avontuur van nachtduiken meemaken als je de specialty PADI Night Dive afrondt. Je leert over de planning en uitrusting van nachtduiken en hoe je 's nachts navigeert. Je oefent dit in drie nachtduiken.

Nachtduiken is een vast onderdeel van de PADI advanced open water cursus, maar deze specialty is zeker de moeite waard. De nachtduik in de advanced cursus is slechts een introductie. Naar het oordeel van onze instructeur kan de nachtduik uit het PADI advanced cursus worden meegeteld bij de brevetteringsvereisten van deze specialty.

NB.
Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

De minimum eisen voor deelname zijn:
PADI Open Water Diver, junior Open Water Diver, of een kwalificerend brevet van een andere organisatie, minimaal 12 jaar, aantoonbare zwemvaardigheid, goedgekeurde medische verklaring en een ondertekende verklaring van begrip.

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen