Voor u geselecteerd
PADI Specialty
Emergency First Response
Prijs EFR € 135,=
Prijs EFR + EAD € 165,=
Prijs update € 75,=
Start hier deze specialty
Sluit deze pagina
PADI cursus Emergency First Response (EFR) is speciaal voor de duiker die meer wil weten van EHBDO: Eerste Hulp bij (bijna) Duikongelukken.
EFR is een modulair programma wat speciaal is ontworpen om je de primaire vaardigheden te leren, die je als hulpverlener nodig hebt.
PADI EFR leert je hoe te handelen bij ongelukken in diverse situaties, zowel in de thuissituatie, op vakantie of bij het duiken. Immers, een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje.

Doel van de cursus:
Tijdens de EFR-lessen wordt er o.a. aandacht besteed aan verschillende verwondingen, reanimatie, mond-op-mond beademing, botbreuken en bewusteloosheid. Er wordt een aantal situaties in scène gezet, om goed praktisch en verantwoord te leren handelen, mocht je onverhoopt toch in een situatie verzeild te raken, dat jouw optreden is gewenst.
Het PADI EFR lesprogramma van duikschool Dive2Adventure bestaat uit 2 lesavonden waar uitvoerig aandacht wordt besteed aan een theorie en gesimuleerde praktijk. Aan het einde van de 2e lesavond wordt je gebrevetteerd voor dit Padi brevet. De twee-jaarlijkse update bestaat uit 1 lesavond.
Door het behalen van het EFR brevet kun je in combinatie met je advanced OWD brevet de PADI Rescue Diver cursus gaan volgen. Tijdens deze zeer intensieve cursus wordt dieper ingegaan op de problemen en noodsituaties die kunnen ontstaan tijdens het duiken.

Cursusgeld:
Het cursusgeld voor de standaard EFR opleiding bedraagt € 135,=;
Het cursusgeld voor de EFR incl. EAD (defibrillator) bedraagt € 165,=;
Het cursusgeld voor de twee-jaarlijkse update bedraagt € 75,=.
(Privé groepen? Neem eerst contact met ons op.)

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen