Voor u geselecteerd
Padi
Open Water Diver
Prijs € 450,=
Start hier je nieuwste duikavontuur
Sluit deze pagina
In onze cursus Padi Open Water Diver (OWD) raak je onder begeleiding van een ervaren instructeur op een veilige en gecontroleerde manier vertrouwd met het zelfstandig en vooral veilig duiken. Deze cursus is speciaal voor de beginnende duiker en bestaat uit 3 onderdelen: de theorie-, de zwembad- en de buitenwaterlessen.
Deze cursus is vergelijkbaar met de WOSD Zelfstandig Duiker cursus

Doel van de cursus:
Je maakt ondermeer kennis met het buddysysteem en het gecontroleerd duiken. Ook de zorg voor je materiaal en de flora en fauna van de onderwaterwereld worden besproken. Voorop staat natuurlijk veiligheid, plezier en ontspanning. Na de cursus ontvang je het Padi Open Water Diver brevet. Hiermee kun je wereldwijd zelfstandig duiken samen met een duikbuddy tot een maximale diepte van 18 meter.

De theorie- en praktijklessen zijn een soort twee-eenheid. De behandelde theorie wordt vaak direct daarna in het water beoefend. Na elke praktijkles evalueren we de ervaringen gezamenlijk en bespreken we het programma van de volgende les. Met de les-DVD kun je thuis de lesmodule en oefeningen nog eens op je gemak bekijken en de volgende les alvast voorbereiden.

Minimum eisen:
Minimum leeftijd 14 jaar;
Aantoonbare zwemvaardigheid;
Goedgekeurde medische verklaring;
Ondertekende verklaring van begrip.

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen