Voor u geselecteerd
Padi
Navigatie Specialty
Prijs € 110,=
Start hier deze interessante specialty
Sluit deze pagina
Bij de PADI specialty Navigatie cursus van duikschool Dive2Adventure wordt jij een onderwater navigatie specialist.
Heb je je er wel eens over verbaasd dat tijdens het duiken jouw instructeur, die de duik leidde, tot op een paar meter nauwkeurig terugkwam op de plaats van vertrek? Zelf had je geen idee waar je zat en opeens was je terug.
Na deze PADI Navigatie specialty lukt jou dit ook, zowel in water met goed zicht als met minder zicht en tijdens de nachtduiken.

We leren je een combinatie te maken van kompasnavigatie en eigen oriëntatie met alles wat je om je heen ziet. We besteden veel aandacht aan de controle van je drijfvermogen, een must om goed te kunnen navigeren. Met behulp van de Padi Navfinder plan je ingewikkelde routes onderwater en bepaalt daarna de kortste weg terug. Je zult verbaasd zijn over je eigen precisie.

Dive2Adventure adviseert dat je al je eigen duikuitrusting hebt, omdat je duikvaardigheden beter worden als je je eigen spullen goed kent. Mocht dat nog niet lukken, dan is de huurprijs voor een duikuitrusting voor de complete cursusduur (weekend) ongeveer € 75,=.

De minimum eisen voor deelname zijn: PADI Open Water Diver; junior Open Water Diver; of een kwalificerend brevet van een andere organisatie; Leeftijd minimaal 10 jaar; Aantoonbare zwemvaardigheid; Goedgekeurde medische verklaring en een ondertekende verklaring van begrip.

De Padi Navigatie specialty omvat vier duiken in het buitenwater. De prijs van deze specialty cursus bedraagt € 110,= incl cursuslespakket.
NB. Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen