Voor jullie geselecteerd
Introductieduik 1 Dag / € 25,=

Verjaardagfeestjes in overleg.

Bindingsdag arrangementen in overleg
Start hier je eerste duikavontuur
Sluit deze pagina
Tijdens de introductieles van duikschool Dive2Adventure maak je kennis met de prachtige duiksport. Dive2Adventure organiseert regelmatig introductielessen, waarin je na een korte uitleg over de duiksport en de beschikbare cursussen, al snel je eerste duikervaringen zult opdoen.

Doel van de cursus:
Na een korte uitleg ga jet al snel onder leiding van een ervaren instructeur het zwembad in, om kennis te maken met het ademhalen onder water met behulp van persluchtapparatuur. Stap voor stap leer je door eenvoudige oefeningen op een veilige en gecontroleerde manier te genieten van de basis van de duiksport.

Minimum eisen: Minimaal 10 jaar en aantoonbare zwemvaardigheid.

Bij deze cursus is inbegrepen: Intree zwembad, Theorieles, Korte uitleg over de duiksport, Koffie of thee, Gebruik duikuitrusting, Duikoefeningen in het zwembad, Evaluatie en een Informatiepakket.

NB
Schrijf jij je na de introductieles in voor de WOSD cursus Zelfstandig Duiker of de PADI cursus Open Water Diver, dan krijg je het cursusbedrag van deze introductieles terug als korting op het cursusgeld!

Deze introduik is zeer geschikt als bindingsactiviteit op een bindingsdag of bindingsavond, maar ook als onderdeel van een verjaardag, een verjaardagsfeestje. (Verjaardagsarrangementen in overleg). Neem voor privégroepen altijd eerst contact met ons op.

Contact Neem contact met ons op
Telfoongegevens
06-51748177 (Mark)
06-12710136 (Rick)
Adresgegevens
Cliffortstraat 29
Hoogersmilde, Drenthe
*Graag alle velden correct invullen